Yantra programma, activiteiten


Bertine van Aalderen, aura-reading

Bertine van Aalderen, aurareading


Een aurareading geeft informatie over jou en jouw levensloop, je drijfveren en je mogelijkheden. De aura (je uitstraling) bevat informatie over wie je bent, wat er binnen in je gebeurt en is gebeurd, wat je kwaliteiten en eventuele belemmeringen zijn. Mijn ervaring is dat een reading je makkelijk in contact brengt met jouw eigen, unieke kwaliteiten en inzicht geeft in aandachtspunten. Deze (h)erkenning heeft een positief effect op de manier waarop je naar jezelf kijkt.

Lijkt het je leuk om eens met andere ogen naar jezelf te kijken? Maak dan een afspraak!
Een sessie duurt ongeveer 45 minuten en de kosten zijn € 30,- *

Nieuwe data voor 2024:

Zaterdag 2 maart

Zaterdag 6 april

Voor de indeling van de middag is het nodig om van te voren een afspraak te maken. Dat kan in de winkel, telefonisch via 050 313 60 64 of per mail: info@yantra.nl.
* deze prijs geldt alleen voor de sessies bij Yantra. Een derde van de prijs gaat naar een goed doel en Yantra legt eenzelfde bedrag bij.


,-


Zaterdag 16 maart

vanaf 10.30 tot 16.30 uur

Handen lezen door Nicole van Staveren

Handen laten lezen is een stukje dichter bij jezelf komen…

Uit een hand is heel veel te halen, meer dan jezelf beseft, ik kijk naar de handvorm, lijnen, over- en onder-ontwikkelingen van de heuvels en vingers, naar de nagels, temperatuur van de hand.

Wil je meer inzicht in jezelf krijgen, ontdekken waarom je telkens in een verkeerde relatie stapt, je banen niet zo lopen zoals je wilt, een moeizame ouder-kind relatie hebt, dan is dit een manier om daar achter te komen.

Samen met jou kijk ik in je handen waar je sterke punten zitten en wat je moeilijk vind, waar vlucht je voor, waar zitten je verdedigingsmechanismen.

Laat je handen spreken, wat willen ze je vertellen ?

Opgeven via de winkel is noodzakelijk. 30 minuten, 20 Euro.


Zaterdag 9 maart (12.00 – 16.00 uur), Zaterdag 30 maart, Zaterdag 20 April, Zaterdag 18 Mei

Reiki behandeling door Wim Barels

Reikibehandelingen zijn in eerste instantie gericht op energetische blokkades in het  lichaam en zorgen voor een diepe ontspanning.

Iedereen reageert anders op spanning, stress en vermoeidheid. Dat kan lichamelijk , maar ook mentaal zijn en een combinatie van beiden komt natuurlijk ook voor.

Reiki kan helpen om weer tot rust te komen, je energie huishouding te verbeteren en kan onze mentale en fysieke gezondheid bevorderen.

Tijdens een  reikibehandeling houd je, je kleding aan en wordt er gewerkt met de universele (reiki) energie vanuit de handen van de behandelaar.

De behandeling door Wim duren een uur en zijn bedoeld om kennis te maken met  Wim en met reiki.

Voor de indeling van de middag is het nodig om van te voren aan te melden. Opgeven kan in de winkel, telefonisch via 050 313 60 64 of per mail: info@yantra.nl.

De prijs voor deze behandeling bedraagt  € 30 p.p.

Yantra Oude Ebbingestraat 61 Groningen
tel. 050 3136064

Voor meer informatie over het programma kijk op:
    www.yantra.nl