Yantra programma, activiteiten

Op het goede spoor, boeddhistische vrijdagavonden … het kostbare mensenleven

4 Boeddhistische avonden, najaar 2019 door Anne Veen

Vrijdag 13 sept., 11 okt., 15 nov. En 13 december

20.30 – 21.30 uur, Vipassanacentrum

“Het kostbare mensenleven”

Het is altijd weer een uitdaging om een kapstok te vinden om onze vrijdagavonden aan op te hangen. Het komende najaar zullen we met boeddhistische ogen kijken naar de rol van spiritualiteit in verschillende levensfasen. Volgens de Boeddhisten beschikken we over een kostbaar mensenleven met acht vrijheden en tien rijkdommen, maar realiseren we ons dat wel en hoe gaan we met dit kostbare mensenleven om ? Een nieuw leven, hoe kijken boeddhisten daar tegen aan en hoe zien boeddhisten het ontstaan van bewustzijn in een nieuw mensenleven? Op welke manier groeien kinderen vervolgens op en wat kan daarin de rol zijn van boeddhistische waarden. Wat is de rol van “karma” bijvoorbeeld. Op welke manier gaan we in ons (latere) leven om met voorspoed en met tegenslagen, met ambitie en teleurstellingen, met groei en met verminderde levenskracht en gezondheidsproblemen. Hoe staan boeddhisten tegenover de laatste fase, het einde van het leven en het sterven? Genoeg stof om over te spreken, om over na te denken en te mediteren.

Zoals altijd is iedereen van harte welkom, dus ook diegenen die gewoon een keer willen komen kennismaken.

info vipassanacentrum

EMAHO (=How wonderfull )


Bertine van Aalderen, aura-reading

Een aurareading geeft informatie over jou en je leven, je beweegredenen en je mogelijkheden. De aura (je uitstraling) bevat informatie over wie je bent, wat er binnen in je gebeurt en is gebeurd, wat je kwaliteiten en eventuele belemmeringen zijn. Mijn ervaring is dat een reading je makkelijk in contact brengt met jouw eigen, unieke kwaliteiten en inzicht geeft in aandachtspunten. Deze (h)erkenning heeft een positief effect op de manier waarop je naar jezelf kijkt.

Lijkt het je leuk om eens met andere ogen naar jezelf te kijken? Maak dan een afspraak!

Een sessie duurt ongeveer 45 minuten en de kosten zijn €27,50*.

26 September, 12 Oktober, 9 November, 28 November en 14 December

Voor de indeling van de middag is het nodig om van te voren een afspraak te maken. Dat kan in de winkel, telefonisch via 050 313 60 64 of per mail: info@yantra.nl.
* deze prijs geldt alleen voor de sessies bij Yantra.

Voor meer informatie ga naar bertinevanaalderen.nl/reading.

_________

Astrologie is voor iedereen, ook voor U!

Astrologie gaat niet alleen over sterrenbeelden, die staan slechts symbool voor een bepaald soort energie.
Astrologie is een taal waarmee specifieke energetische patronen kunnen worden beschreven. Je horoscoop is zo’n energetisch patroon.

Wil je duidelijkheid over jezelf / over je eigen specifieke energiepatroon, dan is de astrologie daar een uitgekiend middel voor.

Astrologie wordt nog steeds onvoldoende begrepen en zeker niet op waarde geschat.
Daarom willen wij eenieder in de gelegenheid stellen om er kennis mee te maken.
Wij willen dit doen door gratis korte consulten te geven op basis van uw eigen horoscoop. U moet daarvoor wel uw eigen geboortegegevens meenemen, geboorteplaats, geboortedatum en geboortetijd.

We doen dit op Zaterdagmiddag 28 september van 12:00 tot 16:00

Wilt U meer over ons weten? Op onze site kunt U zien wat wij als vereniging doen.
www.astrogroningen.nl.