Yantra programma, activiteiten

Komend voorjaar zullen we in samenwerking met het vipassana-centrum een aantal avonden per “Zoom”plaats vinden. Vrijdag 22 jan., 19 febr., 19 mrt, 23 april en 28 mei. Geef je op bij het vipassanacentrum, ontvang de link en doe mee. Zo een voeding is het tegenwoordig.

“ Wie het wil wordt door het lot geleid, wie dat niet wil wordt erdoor meegesleurd…” (Joseph Campbell)

Worden wij geleid door ons lot, door ons karma of door onze beslissingen?

Karma heeft niets te doen met fatalisme, het is geen lot waar we niets meer aan kunnen doen, maar een ander woord voor actie, actie met lichaam spraak en geest, waardoor je je wereld vormgeeft. Als we begrijpen hoe karma werkt kunnen we door de juiste beslissingen te nemen geleidelijk greep krijgen op onze wereld en onze ervaringen.

Waar je aan gehecht bent, dat waar je naar toe beweegt en die dingen waar je een afkeer van hebt, waar je van af wilt bewegen, dat is de energie die het wiel laat draaien.

Op die manier leen we in de zes bestaanswerelden. De zes bestaanswerelden: het mensenrijk, dat van de dieren, de hongerige geesten, de hellen en de wereld van de (half) goden. Bestaan ze echt? Wat is echt bestaan eigenlijk volgens het boeddhisme.

Dansen we door deze bestaanswerelden of worden we erin meegesleurd. 

Wat is het karma dat ons in deze werelden brengt en hoe kunnen we daar greep op krijgen.


Bertine van Aalderen, aura-reading

Een aurareading geeft informatie over jou en je leven, je beweegredenen en je mogelijkheden. De aura (je uitstraling) bevat informatie over wie je bent, wat er binnen in je gebeurt en is gebeurd, wat je kwaliteiten en eventuele belemmeringen zijn. Mijn ervaring is dat een reading je makkelijk in contact brengt met jouw eigen, unieke kwaliteiten en inzicht geeft in aandachtspunten. Deze (h)erkenning heeft een positief effect op de manier waarop je naar jezelf kijkt.

Lijkt het je leuk om eens met andere ogen naar jezelf te kijken? Maak dan een afspraak!

Een sessie duurt ongeveer 45 minuten en de kosten zijn € 30,- *

Bertine is weer aanwezig voor aurareading op:

12 Juni, 14 augustus, 11 september, 9 oktober, 13 november en 11 december

Voor de indeling van de middag is het nodig om van te voren een afspraak te maken. Dat kan in de winkel, telefonisch via 050 313 60 64 of per mail: info@yantra.nl.
* deze prijs geldt alleen voor de sessies bij Yantra.

Het goede doel van dit jaar is de stichting straatwijs, die met dit geld maaltijden beschikbaar stelt voor daklozen. We hebben inmiddels 500 Euro aan deze stichting over gemaakt.

Voor meer informatie ga naar bertinevanaalderen.nl/reading.


Astrologie – Tom Veltjen

5 juni, 3 juli, 7 augustus, 4 september, 2 september, november

Komende maanden bestaat er de mogelijkheid om in Yantra je horoscoop te laten trekken en een kortdurend consult met uitleg te krijgen.
Astroloog Tom Veltjen komt op verschillende zaterdagen naar Yantra en is de hele middag beschikbaar. Een kort consult zal vooral gaan over de basis ingrediënten van de horoscoop. Astrologie is een prachtig instrument om inzicht te krijgen in jezelf. Allerlei processen, talenten, uitdagingen en actuele vraagstukken kunnen met astrologie verdieping en inzicht geven.
Nog interessanter wordt het als het al kan gaan over je levensbestemming, talenten of specifieke uitdagingen in dit leven. Per consult gaan we zien wat zich aandient.
Een consult van 30 minuten voor € 20

Voor een goede horoscoop is het belangrijk om je geboorte tijd, je geboorteplaats en dag van geboorte te weten. Probeer die informatie dus zo nauwkeurig mogelijk mee te nemen.

5 juni, 3 juli, 7 augustus, 4 september, 2 september, november (12.00 tot 16.00 uur)

Een afspraak maak je door naar Yantra te bellen 050 313 60 64 of per mail: info@yantra.nl.