Yantra programma, activiteiten


Bertine van Aalderen, aura-reading

Bertine van Aalderen, aurareading


Een aurareading geeft informatie over jou en jouw levensloop, je drijfveren en je mogelijkheden. De aura (je uitstraling) bevat informatie over wie je bent, wat er binnen in je gebeurt en is gebeurd, wat je kwaliteiten en eventuele belemmeringen zijn. Mijn ervaring is dat een reading je makkelijk in contact brengt met jouw eigen, unieke kwaliteiten en inzicht geeft in aandachtspunten. Deze (h)erkenning heeft een positief effect op de manier waarop je naar jezelf kijkt.

Lijkt het je leuk om eens met andere ogen naar jezelf te kijken? Maak dan een afspraak!
Een sessie duurt ongeveer 45 minuten en de kosten zijn € 30,- *

Nieuwe data voor 2023:

Zaterdag 14 oktober

Maandagmiddag 13 november

Zaterdag 9 december

Voor de indeling van de middag is het nodig om van te voren een afspraak te maken. Dat kan in de winkel, telefonisch via 050 313 60 64 of per mail: info@yantra.nl.
* deze prijs geldt alleen voor de sessies bij Yantra. Een derde van de prijs gaat naar een goed doel en Yantra legt eenzelfde bedrag bij.Najaar 2023

Boeddhistische filmavonden in het vipassanacentrum door Anne Veen:

22 september: “Yangsi”, 20 oktober: “Blessings”, 1 december: “Samsara”

Meer informatie: https://www.vipassana-groningen.nl/wp/activiteit/avonden-anneveen/


Tibetaanse Geneeskunde

woensdag 4 oktober

Lama Jampa Chojor Rinpoche

Aan de hand van een vraaggesprek en het onderzoek van urine, pols, tong en ogen, wordt de diagnose gesteld. De polsdiagnostiek geeft een indruk van de drie basisenergieën (wind, gal en slijm) en van de conditie van de verschillende organen. Op basis van het gehele onderzoek stelt de Tibetaans geneeskundige de diagnose in hoeverre en op welke wijze de drie basis-energieën, afzonderlijk of in combinatie met elkaar, uit balans zijn.

Vervolgens geeft de Tibetaans geneeskundige voeding- en gedrag adviezen en – waar nodig – Tibetaanse kruidenpillen

(kosten: € 30,- per maand).

Bij aanhoudende lichamelijke en psychische klachten is het verstandig om ook uw huisarts te raadplegen. De adviezen en kruidenpillen vervangen niet automatisch een reeds ingezet regulier geneeskundig traject.

Donatie:

Per consult € 25,-

Indien het donatiebedrag uw budget te boven gaat

is een kleinere bijdrage ook mogelijk.

Aanmelden en meer informatie:

06-57583773 / info@himalayansorig.nl

Groningen: Yantra, Oude Ebbingestraat 61, 9712 HD

info@yantra.nl

050-3136064Astrologische duidingen bij Yantra op 7 oktober

‘De planeten zijn altijd op tijd’. Astrologie is de enige wetenschap waarmee je in de tijd kunt kijken. Deze woorden van een van onze leden geeft weer waar astrologie in de kern om gaat.

Het leidt tot de wetmatigheid: ‘Dat wat komt gaat vanzelf weer voorbij’. In een cyclus die steeds weer anders is, want planeten hebben hun eigen rondje om de zon. Ieder moment van de dag is er een andere stand van de sterren om ons heen, met hun eigen unieke invloed, en hun unieke invloed op elkaar. En dat is te merken in onze levens op aarde.

De ontwikkeling in onze levens staat niet stil. De enige zekerheid die we hebben is de stand van de planeten op het moment waarop je geboren wordt, onze horoscoop. De loop van de planeten in ons leven bepaalt welke keuzes we kunnen maken, welke richting we kunnen geven aan ons leven.

Maar alles begint bij de basis, de geboortehoroscoop, en daar kunnen we u even van laten proeven bij Yantra op:

Zaterdag 7 oktober 2023      van 12:00 tot 16:00 uur

Er staan dan een aantal astrologen voor u klaar.

Vergeet niet uw eigen geboortegegevens mee te nemen te weten:

Geboorteplaats, geboortedatum en uw geboortetijd.

Wij draaien uw horoscoop voor u uit en vertellen er wat over.

Het zijn momenteel geen gemakkelijke tijden, we gaan daar allemaal op onze eigen manier mee om.

De horoscoop geeft informatie op welk vlak wij hier iets mee kunnen, waar lessen te leren zijn en waar lichtpuntjes te halen zijn. Je eigen energie zo goed mogelijk leven is het beste wat wij in deze tijd kunnen doen. Leven vanuit het hart, dat is hard nodig.

Info: 06-34276684.