Yantra programma, activiteiten

De groene oase

Onze natuurkapper is geopend op dinsdag en donderdag. Maak een afspraak via 06-11142525.

Hallo! ik ben Karin Bosch , ik werk sinds 2003 als kapper, maar vond dat het kappersvak wel wat natuurlijker kon en ik denk dat het mogelijk moet zijn om je haren mooier te krijgen zonder allerlei chemische trucjes.
Ik hou ervan om te kijken naar de persoon achter het kapsel.en vind het belangrijk om de tijd te nemen, je te leren kennen, en zo het maximale uit je haar te halen.

Ik ben erg geïnteresseerd in planten en hun werkzame stoffen en ben nu enige tijd bezig met het verven met behulp van planten-mengsels,100% natuurlijk dus !

  • Twee lezingen/avonden met Anne Veen:

Als je wereld instort: vrijdag 6 november van 19.30 – 21.00 uur via Zoom

Gaan en doorgaan, vrijdag 27 november van 19.30 – 21.00 uur  via Zoom

Begeleiding: Anne Veen

Opgeven voor zoomlink voor donderdag 5 november 20 uur: aanmelden@vipassana-groningen.nl

6 November: Als je wereld instort (wat dan ?)

De titel van een boek van het boek van Pema Chödron zegt het al: Als je wereld instort, wat dan? Zij laat in dit boek zien op welke effectieve manier het boeddhisme in staat is om orde te scheppen in een leven vol chaos. Je hoeft het boek niet gelezen te hebben om mee te kunnen doen.

Een toepasselijke titel lijkt me, nu het iedereen duidelijk geworden is dat ons leven zo maar op eens onverwacht op z’n kop kan staan. We zijn even flink wakker geschud en realiseren ons dat de realiteit niet zo maakbaar en voorspelbaar is als we soms dachten. Natuurlijk passen we ons zo veel mogelijk aan de nieuwe situatie aan en doen we wat redelijkerwijs binnen ons vermogen ligt.

Volgens Pema Chödron is het echter minstens zo verstandig  om de realiteit onder ogen te zien en jezelf niet te misleiden, want juist dat is volgens haar de bron van het lijden. Juist in moeilijke tijden is het mogelijk om pijnlijke emoties te gebruiken als sleutel tot wijsheid, zelfkennis en innerlijke vrede.

27 November: “Gaan en doorgaan” ( Leven en dood in de tibetaans-boeddhistische traditie)

Het moment van sterven is een magisch mysterieus moment. Alles houdt op en toch gaat alles ook door. Dat is moeilijk te rijmen, onbegrijpelijk en moeilijk te accepteren.  De basis in ons leven, ons houvast en datgene dat ook zo zichtbaar en herkenbaar is voor anderen, onze persoon houdt op te bestaan en komt in deze vertrouwde vorm nooit meer terug. De essentie van het leven, de kern van de persoon, onze geest, de energie, onze spirit gaat door en gaat niet verloren. Deze eeuwige waarheid hebben alle spirituele tradities bezig gehouden en geïnspireerd. In de Tibetaans boeddhistische traditie heeft men deze wonderbaarlijke overgang van het ene naar het andere bestaan uitgebreid bestudeerd en met name het Tibetaanse dodenboek is een bron van troost en inspiratie.


Bertine van Aalderen, aura-reading

Een aurareading geeft informatie over jou en je leven, je beweegredenen en je mogelijkheden. De aura (je uitstraling) bevat informatie over wie je bent, wat er binnen in je gebeurt en is gebeurd, wat je kwaliteiten en eventuele belemmeringen zijn. Mijn ervaring is dat een reading je makkelijk in contact brengt met jouw eigen, unieke kwaliteiten en inzicht geeft in aandachtspunten. Deze (h)erkenning heeft een positief effect op de manier waarop je naar jezelf kijkt.

Lijkt het je leuk om eens met andere ogen naar jezelf te kijken? Maak dan een afspraak!

Een sessie duurt ongeveer 45 minuten en de kosten zijn € 30,- * We hebben met Bertine voor het komende najaar een aantal data gepland, maar die zijn allemaal al volgeboekt. In overleg hebben we een extra gelegenheid op 13 november in kunnen plannen

Verder hebben we alvast een lijstje data voor 2021: 9 januari, 6 februari, 6 maart, 10 april en 15 mei (vanaf 11.30)

Voor de indeling van de middag is het nodig om van te voren een afspraak te maken. Dat kan in de winkel, telefonisch via 050 313 60 64 of per mail: info@yantra.nl.
* deze prijs geldt alleen voor de sessies bij Yantra.

Voor meer informatie ga naar bertinevanaalderen.nl/reading.


Astrologie – Tom Veltjen

Komende maanden bestaat er de mogelijkheid om in Yantra je horoscoop te laten trekken en een kortdurend consult met uitleg te krijgen.
Astroloog Tom Veltjen komt op verschillende zaterdagen naar Yantra en is de hele middag beschikbaar. Een kort consult zal vooral gaan over de basis ingrediënten van de horoscoop. Astrologie is een prachtig instrument om inzicht te krijgen in jezelf. Allerlei processen, talenten, uitdagingen en actuele vraagstukken kunnen met astrologie verdieping en inzicht geven.
Nog interessanter wordt het als het al kan gaan over je levensbestemming, talenten of specifieke uitdagingen in dit leven. Per consult gaan we zien wat zich aandient.
Een consult van 30 minuten voor € 20

Voor een goede horoscoop is het belangrijk om je geboorte tijd, je geboorteplaats en dag van geboorte te weten. Probeer die informatie dus zo nauwkeurig mogelijk mee te nemen.

Zaterdag 19 december 2020, 23 januari, 13 februari, 13 maart, 3 april, 1 mei (12.00 – 16.00 uur)

Een afspraak maak je door naar Yantra te bellen 050 313 60 64 of per mail: info@yantra.nl.