Yantra programma, activiteiten


Bertine van Aalderen, aura-reading

Bertine van Aalderen, aurareading


Een aurareading geeft informatie over jou en jouw levensloop, je drijfveren en je mogelijkheden. De aura (je uitstraling) bevat informatie over wie je bent, wat er binnen in je gebeurt en is gebeurd, wat je kwaliteiten en eventuele belemmeringen zijn. Mijn ervaring is dat een reading je makkelijk in contact brengt met jouw eigen, unieke kwaliteiten en inzicht geeft in aandachtspunten. Deze (h)erkenning heeft een positief effect op de manier waarop je naar jezelf kijkt.

Lijkt het je leuk om eens met andere ogen naar jezelf te kijken? Maak dan een afspraak!
Een sessie duurt ongeveer 45 minuten en de kosten zijn € 30,- *

Nieuwe data voor 2023:

Zaterdagen: 18 februari, 18 maart, 8 april, 13 mei en 10 juni

Voor de indeling van de middag is het nodig om van te voren een afspraak te maken. Dat kan in de winkel, telefonisch via 050 313 60 64 of per mail: info@yantra.nl.
* deze prijs geldt alleen voor de sessies bij Yantra. Een derde van de prijs gaat naar een goed doel en Yantra legt eenzelfde bedrag bij.Handen lezen door Nicole van Staveren

Handen laten lezen is een stukje dichter bij jezelf komen...

Uit een hand is heel veel te halen, meer dan jezelf beseft, ik kijk naar de handvorm, lijnen, over- en onderontwikkelingen van de heuvels en vingers, naar de nagels, temperatuur van de hand.

Wil je meer inzicht in jezelf krijgen, ontdekken waarom je telkens in een verkeerde relatie stapt, je banen niet zo lopen zoals je wilt, een moeizame ouder-kind relatie hebt, dan is dit een manier om daar achter te komen.

Samen met jou kijk ik in je handen waar je sterke punten zitten en wat je moeilijk vind, waar vlucht je voor, waar zitten je verdedigingsmechanismen.

Laat je handen spreken, wat willen ze je vertellen ?

Eerstvolgende datum 1 April (echt waar)

Opgeven via de winkel is noodzakelijk. 30 minuten, 20 Euro.

Met vriendelijke groet,

Nicole van Staveren


Astrologie is voor iedereen, ook voor U!

Ook al heeft de astrologie in het reguliere circuit niet de waarde die het verdient, de belangstelling voor astrologie is blijvend en groeit momenteel weer.

Dat merken we door de duidingen die we sinds 2013 jaarlijks organiseren, dit keer al weer voor de vijfde maal bij Yantra. Wij zijn daar erg blij mee en daarom blijven wij deze dagen organiseren.

Astrologie gaat niet alleen over sterrenbeelden, die staan slechts symbool voor een bepaald soort energie. Alles is energie. Astrologie is een taal waarmee specifieke energetische patronen kunnen worden beschreven. Uw horoscoop is zo’n energetisch patroon.

Wij bieden u de mogelijkheid om gratis kennis te maken met de astrologie door middel van korte consulten door leden van onze vereniging. Wij doen dit al jaren met veel plezier. En daarbij mogen we ook dit jaar weer gebruik maken van de locatie van Yantra, Oude Ebbingestraat 61 in Groningen.

Zaterdag 25 maart 2023      van 12:00 tot 16:00 uur

Er staan dan wederom met een aantal astrologen voor u klaar.

Vergeet niet uw eigen geboortegegevens mee te nemen!

Geboorteplaats, geboortedatum en uw geboortetijd.

Wij draaien uw horoscoop voor u uit en vertellen er wat over.

Heeft u een gerichte vraag, des te beter.

Wilt U meer over ons weten? Via Facebook kunt u bij de site komen.

Info: 06-34276684.

www.astrogroningenl.nl


Zaterdag 15 april (12.00 – 15.30 uur)

Workshop Crystal grid maken o.l.v. Anoushka Kartoredjo

Wil jij jouw persoonlijkheid vertalen naar een crystal grid? Meer leren over de werking van kristallen en crystal grids?

Kom samen met mij een crystal grid creëren tijdens deze workshop!

Een crystal grid is een raster waarop kristallen op een geometrische manier geplaatst kunnen worden. Crystal grids worden gebruikt om intenties te manifesteren. Elke kristal heeft haar eigen boodschap en magie. Je kunt de crystal grid bijvoorbeeld creëren voor intenties als: innerlijke rust, (zelf)liefde, overvloed of bescherming tegen negatieve energie. Daarnaast halen ze de creativiteit in jou naar boven. Laat jouw ziel door kristallen vertalen naar een prachtig kunstwerk!

De prijs voor de workshop bedraagt €45 p.p. incl:

  • Uitleg over het creëren van een crystal grid
  • Lijstje met passe-partout
  • Ruime keuze uit prachtige kristallen
  • Palo santo
  • Koffie / thee met iets lekkers