Yantra programma, activiteiten


Bertine van Aalderen – aurareading

Een reading geeft informatie over jou en jouw levensloop, je drijfveren en je mogelijkheden. De aura (je energieveld) bevat informatie over wie je bent, wat er binnen in je gebeurt en is gebeurd, wat je kwaliteiten en eventuele belemmeringen zijn. Mijn ervaring is dat een reading je makkelijk in contact brengt met jouw eigen, unieke kwaliteiten en inzicht geeft in aandachtspunten. Deze (h)erkenning heeft een positief effect op de manier waarop je naar jezelf kijkt.

Lijkt het je leuk om eens met andere ogen naar jezelf te kijken? Maak dan een afspraak!
Een sessie duurt ongeveer 45 minuten en de kosten zijn € 30,- *

Zaterdag 1 juni en 6 juli a.s. zitten vol.
Vanaf half augustus vind je de nieuwe data voor 2024.

Voor de indeling van de middag is het nodig om van te voren een afspraak te maken. Dat kan in de winkel, telefonisch via 050 313 60 64 of per mail: info@yantra.nl.
* deze prijs geldt alleen voor de sessies bij Yantra. Een derde van de prijs gaat naar een goed doel en Yantra legt eenzelfde bedrag bij.


,-


Zaterdag 29 juni, 14 september 2024

Handen lezen door Nicole van Staveren

Handen laten lezen is een stukje dichter bij jezelf komen…

Uit een hand is heel veel te halen, meer dan jezelf beseft, ik kijk naar de handvorm, lijnen, over- en onder-ontwikkelingen van de heuvels en vingers, naar de nagels, temperatuur van de hand.

Wil je meer inzicht in jezelf krijgen, ontdekken waarom je telkens in een verkeerde relatie stapt, je banen niet zo lopen zoals je wilt, een moeizame ouder-kind relatie hebt, dan is dit een manier om daar achter te komen.

Samen met jou kijk ik in je handen waar je sterke punten zitten en wat je moeilijk vind, waar vlucht je voor, waar zitten je verdedigingsmechanismen.

Laat je handen spreken, wat willen ze je vertellen ?

Opgeven via de winkel is noodzakelijk. De kosten voor een sessie van 30 minuten zijn 20 euro.


Zaterdag 27 juli, 31 augustus, 21 september

Astrologieconsulten – Marieke Hopma

Levensvragen en zelfinzicht
Een uitleg van de geboortehoroscoop is een snelle en effectieve methode om in praktisch, psychologisch en spiritueel opzicht meer inzicht in jezelf en je levensvragen te ontvangen. Met behulp van een gesprek over de horoscoop probeer ik je tijdens een gesprek meer helderheid over de volgende onderwerpen:

· Actuele thema’s in je leven waar je meer zicht op wilt, dit kunnen ook alledaagse thema’s     zijn zoals een verhuizing, gezondheid enz.
· Oriëntatie op de toekomst waarbij je een nieuw perspectief voor jezelf wilt creëren
· Meer inzicht in je talenten en beperkingen bij school-/beroeps- of werkvragen
· Meer helderheid over je spirituele levensopdracht. Dit is een essentiële zingevingsvraag waar de horoscoop goed uitleg over kan geven. Een gesprek hierover geeft vaak herkenning en inzicht in allerlei tot nu toe opgedane levenservaringen.

Wie ben ik
Mijn kennis heb ik opgedaan door het volgen van diverse spirituele en astrologische cursussen. Sinds tientallen jaren verzorg ik astrologische consulten. Ik ben lid van
de Vereniging van Astrologen Noord Nederland (www.astrogroningen.nl).
Mijn werkwijze kenmerkt zich door rust, invoelingsvermogen, echtheid maar ook betrouwbaarheid, nuchterheid en een praktische instelling.

Praktisch
Consultduur:     30 minuten
Prijs:                € 25 inclusief de horoscooptekening en een schriftelijke toelichting via e-mail.

Voor de indeling van de middag is het nodig om van te voren een afspraak te maken.
Wil je bij het maken van een afspraak je voor- en achternaam, geboorteplaats, geboortedatum, geboorte-tijd, e-mailadres en telefoonnummer doorgeven?
Dat kan in de winkel, telefonisch via 050 313 60 64 of per mail: info@yantra.nl.


Zaterdag 13 juli, 3 augustus, 7 september

Kaartleggingen, tarot – Denise Andkids

Denise legt en duidt samen met u tarot en / of orakelkaarten. Met haar jarenlange ervaring gebruikt zij de kaarten om samen met u naar verschillende situaties te kijken en te zien op welke manier de kaarten daar op een eigen manier hun licht over kunnen schijnen. Wij maken voor Denise een rooster voor de zaterdagen en we vragen u dan ook om u van te voren aan te melden. Dat kan in de winkel, telefonisch via 050 313 60 64 of per mail: info@yantra.nl.