Hieperdepiep, een beetje toch?

Niemand is er op dit moment echt zeker van of we met het coronavirus op dit moment de goede kant opgaan en de situatie is beslist nog echt niet normaal. Desondanks heeft het kabinet besloten dat we vanaf woensdag 10 februari de winkel op een kiertje mogen doen om klanten de gelegenheid te geven vooraf bestelde artikelen zelf weer bij ons op te komen halen. Daarbij gelden de volgende regels:

  • Bestellen moet online of telefonisch.
  • Klanten ontvangen na bestelling een bevestiging met alle praktische informatie.
  • Betalen gebeurt vooraf, achteraf of contactloos ter plekke.
  • Het afhaalpunt moet buiten zijn.
  • Spullen mogen alleen worden afgehaald binnen een bepaald tijdslot.
  • Afhalen gebeurt door 1 persoon.
  • Er zit minimaal 4 uur tussen bestellen en afhalen (om funshoppen te voorkomen).
  • De 1,5 meter afstand en andere basisregels worden gehandhaafd.

We gaan zien hoe we ons de komende tijd in deze situatie kunnen bewegen. Het betekent in ieder geval dat we vaker in de winkel zullen zijn dan nu het geval  is.

Vooralsnog doen we het als volgt:

– Wij vragen onze klanten om hun bestellingen zo veel mogelijk via de webwinkel te doen: https://www.yantra.nl/  Op het moment dat de bestellingen afgehaald worden zullen we u een tegoedbon geven voor de verzendkosten die standaard in de webwinkel gerekend worden (€ 3,95)

– Omdat het niet zo is dat ons hele assortiment in de webwinkel te vinden is, kunt u ons ook mailen met vragen en bestellingen. mailto:info@yantra.nl

– Verder zullen wij voor het ophalen van de bestellingen aanwezig zijn op: dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag. Op die dagen kunt u ons dus ook in de winkel telefonisch bereiken. 050-3136064

Van de geplaatste bestellingen ontvangt u per mail een bevestiging. Daarin wordt ook vermeld wanneer de bestellingen opgehaald kunnen worden. Webwinkel bestellingen zijn bij het bestellen al betaald, maar de bestellingen die per mail of per telefoon gedaan worden moeten ook van te voren betaald worden. NL25RABO 036.74.18.339. U ontvangt daarvoor een betaalverzoek. Na ontvangst van de betaling ontvangt u vervolgens een betaalbevestiging en het afhaalmoment .

Dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag worden de bestellingen ’s morgens klaargemaakt. Vervolgens kunnen de bestellingen van 12.00 – 15.00 uur opgehaald worden.

“Back to normal” is het natuurlijk nog lang niet, maar voor ons is het zeker een stapje in de goeie richting. Wij zijn natuurlijk blij dat we onze klanten op deze manier van dienst kunnen zijn. Ook dit is weer even improviseren, maar we kunnen elkaar op deze manier in ieder geval ook weer even ontmoeten.