Privacybeleid

Wie zijn we

Ons website-adres is: http://www.yantra.nl.

Privacy Statement

Yantra licht hieronder toe welke informatie ze vergaart die gevoelig zou kunnen zijn voor uw privacy, waarom ze dat doet, hoe lang ze die informatie bewaart en of, en zo ja: met wie, ze die informatie met derden deelt. Ook kunt u zien hoe u die gegevens, voor zover ze betrekking hebben op uzelf, kunt inzien, wijzigen of doen verwijderen.

PERSOONSGEGEVENS DIE WORDEN VERWERKT

Yantra kan persoonsgegevens over u opslaan en verwerken, doordat u gebruik maakt van de webshop van Yantra, omdat u zich abonneert op de nieuwsbrief van Yantra, omdat u zich inschrijft voor een van de activiteiten binnen de winkel en/of omdat u ons benadert via het contactformulier op onze website.

Wij kunnen de volgende persoonsgegevens verwerken indien u gebruik maakt van de webshop:

– Uw voor- en achternaam

– Uw adresgegevens

– Uw telefoonnummer

– Uw e-mailadres

Yantra verwerkt de volgende gegevens indien u ons benadert via het contactformulier:

– Uw naam

– Uw e-mailadres

Yantra verwerkt de volgende gegevens indien u zich abonneert op onze nieuwsbrief:

– Uw e-mailadres

WAAROM YANTRA GEGEVENS NODIG HEEFT

Yantra gebruikt uw persoonsgegevens die verkregen worden via de webshop of het contactformulier om telefonisch contact met u op te kunnen nemen als u daar om verzoekt, of wanneer wij iets met u willen overleggen en/of om u schriftelijk (per e-mail en/of per post) te kunnen benaderen indien u telefonisch onverhoopt niet bereikt kunt worden. Wij verwerken uw gegevens voor de nieuwsbrief om u onze nieuwsbrieven te kunnen toesturen.

HOE LANG YANTRA GEGEVENS BEWAART

Yantra bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren, waarvoor uw gegevens worden verzameld.

De e-mailadressen ten behoeve van de nieuwsbrief worden bewaard tot het moment dat u zich uitschrijft voor de nieuwsbrief.

DELEN MET ANDEREN

Yantra verstrekt geen persoonsgegevens aan derden, hooguit kan dat bij wijze van uitzondering nodig zijn voor de uitvoering van een overeenkomst met u, of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

IN KAART BRENGEN WEBSITEBEZOEK

Op de website van Yantra worden algemene bezoekgegevens bijgehouden, waaronder het IP-adres van uw computer en het tijdstip van opvraging en gegevens die uw browser meestuurt. Deze gegevens worden gebruikt voor analyses van bezoek- en klikgedrag op de website. Wij gebruiken deze informatie eventueel om de werking van de website te verbeteren. In dit proces worden de gegevens zo veel mogelijk geanonimiseerd en worden ze niet aan derden verstrekt.

GOOGLE ANALYTICS 

maakt gebruik van Google Analytics om bij te houden hoe gebruikers de websitegebruiken en hoe effectief eventuele Adwords-advertenties van Yantra bij Google zoekresultaatpagina’s zijn. De aldus verkregen informatie wordt, met inbegrip van het adres van uw computer (IP-adres), overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Lees het privacybeleid van Google voor meer informatie. Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe onze website gebruikt wordt, om rapporten over de Website aan Yantra te kunnen verstrekken en om haar adverteerders informatie over de effectiviteit van hun campagnes te kunnen bieden. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. Yantra heeft hier geen invloed op. Yantra heeft Google geen toestemming gegeven om via Yantra verkregen Analytics-informatie te gebruiken voor andere Google-diensten.

GEGEVENS INZIEN, AANPASSEN OF VERWIJDEREN

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering sturen naar info@yantra.nl. Yantra zal zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek reageren.

U kunt uw abonnement op de nieuwsbrief te allen tijde opzeggen met behulp van de desbetreffende link onderaan elke nieuwsbrief.

Zakelijke gegevens:

Yantra, bron van inspiratie
Oude ebbingestraat 61, 9712HD Groningen

tel: 050-3136064
mail: info@yantra.nl

K.v.K. nr.02059819

BTW nr. 8078.69.594.B.01